Juli 2023
Juli 2020

Lang dieselspoor door deel van Eemnes

Aan de Zuidersingel in Eemnes is vrijdagavond rond kwart voor zes een incident gebeurd. Volgens getuigen lag er over een lange afstand diesel op de weg. . De brandweer kwam ter plekke en poetste de belangrijkste punten om gevaar te voorkomen. Mogelijk komt de diesel van een stadsbus af.

Lees meer »
April 2020

Brandweer blust kleine buitenbrand in Eemnes

EEMNES- Op donderdagmiddag is de brandweer uitgerukt voor een melding van een buitenbrand aan de Eemhof in Eemnes. Ter plaatse bleek het te gaan om een kleine brand aan de kant van een water. De brandweer heeft wat sloopwerkzaamheden moeten verrichten om de brand volledig te blussen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Lees meer »
Februari 2020

Brandweer poetst meterslang oliespoor

Aan de Fazantenhof in Eemnes is de brandweer woensdagavond enige tijd bezig geweest met een melding van een groot oliespoor. Een spoor van zo'n ongeveer 100 tot 120 meter olie lag over een groot gedeelte van de weg verspreid. De brandweer riep een extra tankautospuit op om het spoor weg te kunnen boenen. De oorzaak van het spoor is niet helemaal duidelijk. De weg was tijdelijk afgezet.

Lees meer »

Politie rolt groot drugslab op in Eemnes

Eemnes - De politie heeft zondag 16 februari in een pand aan de Te Veenweg Zuid in Eemnes een laboratorium voor de productie van synthetische drugs ontdekt. Tijdens de actie is een verdachte aangehouden. Een gespecialiseerd team van de politie, de Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO), gaat in de loop van de dag het drugslab ontmantelen.

Lees meer »
November 2019

Fietser gewond na eenzijdig ongeval Eemnes

Aan de Noordersingel in Eemnes is op zondagavond een persoon gevallen met zijn elektrische fiets. Het ongeval gebeurde rond kwart over vijf. De ambulancedienst heeft de persoon overgebracht naar het ziekenhuis voor nader onderzoek en de politie bracht de fiets thuis. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

Lees meer »
September 2019
Augustus 2019

Brandweer blust brandende heg

Vrijdagmiddag 23 augustus is rond vijf uur de brandweer van Eemnes gealarmeerd voor een melding van een buitenbrand aan het Herderstasje in Eemnes. Eenmaal ter plekke bleek er een stuk heg in brand te staan. De brandweer had het vuur snel onder controle. Hoe de brand kon ontstaan is niet bekend.

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb