Home » Nieuws » Blaricum » (Video) Grootse zoekactie naar vermist persoon Blaricum

(Video) Grootse zoekactie naar vermist persoon Blaricum

Gepubliceerd op 10 augustus 2019 om 20:56

BLARICUM - Hulpdiensten hebben de massale zoekactie naar de 19-jarige jongen die niet meer boven water kwam, gestaakt. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio is er geen kans meer dat de man nog in leven is.

Hulpdiensten zochten met duikers, zes vaartuigen en een politiehelikopter over het Gooimeer en het Eemmeer. Ook het scheepsverkeer werd enige tijd stilgelegd. De storm van vandaag zorgde voor sterkte stromingen die de zoekactie bemoeilijkten, volgens de woordvoerder.

Omdat de man na ruim anderhalf uur nog niet was aangetroffen, besloten de hulpdiensten de reddingsactie te stoppen. De politie blijft met geavanceerde apparatuur nog zoeken naar het slachtoffer.

De jongeman was met vrienden en zou tegen hen hebben gezegd graag een duik te willen nemen van de dertien meter hoge brug. Eenmaal gesprongen, zag de vriendengroep hem niet meer boven water komen.

 

Update 11-08-2019 

 

De 19-jarige man die gisteren van de Stichtse Brug is gesprongen in Blaricum is overleden. Het gaat om een inwoner van Amersfoort.

Zijn overlijden wordt bevestigd door de politie. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb