Politie rolt groot drugslab op in Eemnes

Gepubliceerd op 17 februari 2020 om 19:10

Eemnes - De politie heeft zondag 16 februari in een pand aan de Te Veenweg Zuid in Eemnes een laboratorium voor de productie van synthetische drugs ontdekt. Tijdens de actie is een verdachte aangehouden. Een gespecialiseerd team van de politie, de Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO), gaat in de loop van de dag het drugslab ontmantelen.

Aanhoudingen
De politie kreeg een melding die leidde naar een perceel aan de Te Veenweg Zuid in Eemnes. Rond 21.00 uur heeft de politie het terrein betreden en in twee schuren op het perceel, troffen we drugslaboratoria aan waar synthetische drug geproduceerd werden, vermoedelijk Chrystal Meth. Een man van 66 jaar uit Den Haag kon worden aangehouden.

Onderzoek
De politie doet heeft onderzoek op het terrein gedaan. In de nacht van zondag op maandan is het pand bewaakt ook maandag is er door het LFO (Landelijk Faciliteit Ontmanteling) onderzoek gedaan, Dit gebeurde ook met een drone deze helpt de recherche met het in beeld krijgen van het plaats delict. Het LFO heeft het laboratorium ontmantelt. De omvang is nog onduidelijk en het politieonderzoek gaat uiteraard door. Heeft u informatie of tips die ons kunnen helpen bij het onderzoek? Bel dan 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Vermoedt u een drugslab?
Drugslabs kunnen zich overal bevinden; op het platteland of in de grote stad, in boerenschuren, woonhuizen, garageboxen of in flatgebouwen. Vermoedt u een drugslab? Bel dan de politie via 112.  Anoniem melden kan ook via 0800-7000. Meer informatie over hoe te handelen bij het aantreffen van een drugslab

(Bron: Politie)

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.