Juli 2019
Juni 2019

(Video) Trekker met balenpers brand uit in Eemnesserpolder

Aan de Noord Ervenweg in de Eemnesser Polder in Eemnes is maandagmiddag rond drie uur brand uitgebroken in een trekker. De trekker, die op het land bezig was met hooibalen verzamelen en persen, vloog door onbekende oorzaak in brand. Doordat de brand snel om zich heen greep en ook andere stroken hooi en weiland in brand vlogen, schaalde de brandweer snel op voor extra water. De brand was vanuit de verre omtrek te zien.Bij de brand vielen geen gewonden. De trekker en de balenpers moet als verloren worden beschouwd.

Lees meer »

Fietser gewond na eenzijdig ongeval fietstunneltje Eemnes

Vrijdagavond 21 juni heeft er rond 19.00u een eenzijdig ongeval plaatsgevonden in het fietstunneltje tussen Eemnes en Laren. Een persoon raakte lichtgewond aan het hoofd. Een toevallig passerende omstander verleende eerste hulp tot de hulpdiensten ter plaatse waren. De persoon is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

Lees meer »

(video) Hulpdiensten uitgerukt voor incident Eemnes

Maandagochtend rond kwart over tien zijn hulpdiensten opgeroepen voor een incident in een woning aan het Vierkante Bosje in Eemnes. Een traumahelikopter en meerdere politie eenheden werden opgeroepen en kwamen ter plaatse. De traumahelikopter landde voor de Kringloopwinkel in Eemnes. Volgens getuigen zouden er twee personen, gewond zijn geraakt bij het incident. Nadat de slachtoffers gestabiliseerd waren, zijn de slachtoffers met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Wat er precies gebeurd is, is niet duidelijk.

Lees meer »

Flinke rookontwikkeling bij woningbrand Eemnes

Aan de Fazantenhof in Eemnes is dinsdagmiddag rond kwart voor twee brand uitgebroken. Er kwam al snel flinke rookontwikkeling uit de woning. Een persoon werd door de ambulancedienst nagekeken, maar raakte niet gewond. Nadat de brandweer de brand geblust had, werd de woning geventileerd. De oorzaak van de brand is niet duidelijk. 

Lees meer »
Mei 2019

Fietser ernstig gewond na ongeval Eemnes

Aan de Braadkamp in Eemnes heeft woensdagmiddag rond half vier een ongeval plaatsgevonden. Een fietsster botste tegen een openslaand portier van een auto. De fietsster was na het incident niet aanspreekbaar en een traumahelikopter werd opgeroepen. Deze landde op een open plein aan de Wakkerendijk. De fietsster is na het ongeval onder begeleiding van de trauma arts met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeerspolitie doet onderzoek naar het ongeval

Lees meer »
April 2019
Maart 2019

Politie zoekt getuigen na poging woningbraak

Dinsdag 26 Maart  is tussen 10:30u en 13;30u   geprobeerd in te breken in een woning aan de smalleveen in Eemnes.  De politie is nu op zoek naar getuigen voor het onderzoek. Heeft u iets gezien dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via meld misdaad anoniem 0800-7000 (gratis nummer) 

Lees meer »

Getuigen van Poging inbraak gezocht Sleephark Eemnes

Tussen donderdag 28 februari  en Zondag 10 maart is er geprobeerd om in te breken in een woning aan de sleephark in Eemnes. Hierbij is een cilinderslot afgebroken. De politie is nu op zoek naar getuigen voor het onderzoek. Heeft u iets gezien dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via meld misdaad anoniem 0800-7000 (gratis nummer) 

Lees meer »

hulpdiensten rukken uit voor vlam in de pan eemnes

De hulpdiensten zijn vrijdagmiddag rond tien voor vier uitgerukt naar een melding van een gebouwbrand aan de Binder in Eemnes. Ter plaatse bleek er een pannetje met eten vlam te hebben gevat. Buren reageerde alert en verleende eerste hulp door de brand al snel onder controle te brengen en de bewoonster in veiligheid te brengen. De brandweer is ter plaatse gekomen voor een nacontrole van het brandje. Het is onbekend of er gewonden zijn gevallen. Het eten wat in de pan zat, moet als verloren worden beschouwd.

Lees meer »